В корзине:
В корзине:
В корзине
EUR: 43.5800
PLN: 10.3764
USD: 41.1134

Villa_IST_20

Istria, Croatia
Описание
Hotel information:

Середземноморська атмосфера Villa Ginevra з переплетеними гілками старих оливкових дерев унікальна! На вас чекає гармонійне поєднання традиційних матеріалів і сучасної архітектури. Насолоджуйтесь мальовничою вечерею з барбекю біля блакитного басейну з сонячною терасою або відпочиньте на тінистій терасі на верхньому поверсі, до якої можна дістатися прямо з саду. Ніщо не завадить розкішному відпочинку посеред прекрасної Істрії!

Перший поверх обладнаний гостьовим туалетом і спальнею з ванною кімнатою.

На першому поверсі є ще дві спальні, одна з яких — простора «Господарська спальня». До послуг гостей велика ванна кімната з ванною та тераса з приватним виходом до басейну та сонячної тераси по сходах. На верхньому поверсі розташована прихована зона відпочинку – тераса на даху з куточком для відпочинку та прекрасним панорамним краєвидом.

Супутникове телебачення, WIFI та сучасні кондиціонери є в усіх житлових приміщеннях. Крім того, у нашій віллі Ginevra є 4 велосипеди.

Максимальна місткість: 6 осіб, Кімнат: 3, Ванних кімнат: 3, Розмір: 198м2

Location

Розкішна вілла Ginevra з відкритим басейном розташована в невеликому затишному місці під назвою Вабрига на західному узбережжі Істрії,  за 2 км від моря.

Check in - Check out:

Заїзд о 16:00 год
Виїзд о 10:00 год

Internet:

Wi-Fi (безкоштовно)

Расположение