В корзине:
В корзине:
В корзине
EUR: 43.3800
PLN: 10.3288
USD: 40.9247

Villa _551

Sithonia, Greece
Описание
Hotel information:

Відчуйте втілення розкоші на пляжі з помешканням розташованими в мальовничому районі Акті Еліас, Сітонія, Халкідіки, Греція. Лише за 50 метрів від піщаного пляжу. З вікон відкривається захопливий вид на море та є ідеальним місцем для відпочинку.

Тут є дві спальні, що дозволяє розмістити до 6 гостей. У головній спальні встановлено зручне двоспальне ліжко, а в другій спальні є два односпальні ліжка, які можна легко перетворити на двоспальне ліжко, що робить її зручною для пар або сімей. Вітальня зі смаком умебльована та включає диван-ліжко, на якому можуть розміститися ще двоє дорослих або дітей. Сучасна ванна кімната забезпечить Ваш комфорт і зручність.

Розслабтеся у затишній вітальні з добре обладнаною міні-кухнею, де ви можете приготувати улюблені страви. Подаруйте собі задоволення від вечері, насолоджуючись приголомшливим видом на море, не виходячи з власних апартаментів.

Комплекс апартаментів також пропонує загальний гарний сад, де можна розслабитися та насолодитися середземноморською атмосферою.

Акті Еліас відомий своїми незайманими піщаними пляжами, і ви матимете прямий доступ до пляжу, лише за кілька кроків. Пірніть у кришталево чисту воду, погрійтеся на сонечку або здійсніть неспішні прогулянки вздовж берегової лінії.

 

 

Location

За 500 метрів працюють ресторани та супермаркети, що забезпечує легкий доступ до закладів місцевої кухні та магазинів. Пристань розташована всього за 7 кілометрів, де можна покататися на човні та дослідити приголомшливі прибережні пейзажі. Для будь-яких медичних потреб також є медичний кабінет в радіусі 7 кілометрів.

Расположение