В корзине:
В корзине:
В корзине
EUR: 43.2800
PLN: 10.3050
USD: 41.2199

Villa Kass_030

Kassandra, Греция
Описание
Дополнительная информация

Відстані
Відстань до пляжу 500 (м)
Відстань до найближчого магазину 600 (м)
Відстань від найближчого села 600 (м)
Відстань до громадського транспорту 600 (м)
Площа - 120 м²

Информация об отеле:

Помешкання розташовано на пагорбах Possidi всередині соснового лісу з видом на Егейське море. Ця нещодавно побудована вілла пропонує приватну парковку для двох автомобілів, номери з кондиціонером і повністю обладнану кухню, щоб ви почувалися як вдома.

Посіді знаходиться лише за пару метрів від місця, де ви можете проводити дні та ночі у жвавому селі. У районі Посіді є різноманітні пляжні бари, таверни та ресторани. Ви також можете насолодитися оглядом визначних пам'яток, таких як руїни стародавнього святилища, присвяченого богу Посейдону, і маяк на мисі Посіді, побудований у 1864 році. Ви не можете пропустити їх. Зробіть кілька фотографій маяка, єдиної будівлі на краю мису Посіді, поки чекаєте, поки дельфіни з’являться в морі!

Ця приголомшлива вілла з чудовими зручностями, видами на Середземне море та всіма домашніми зручностями має все необхідне для незабутнього відпочинку. Вілла зручно розташована неподалік від центру Кассандри, тому можна легко досліджувати місцевість, не відходячи занадто далеко від дому.

Расположение