В корзине:
В корзине:
В корзине
EUR: 45.4800
PLN: 10.8288
USD: 42.1099

Villa_CHA_22

Крит, Греция
Описание
Дополнительная информация

Вілла розташована в Ханье на скелі в Пано Сталос на острові Ханья, Крит, Греція, звідки відкривається мальовничий вид на затоку Ханья. Він побудований відповідно до високих стандартів і керується сильною присутністю місцевих елементів і чудовим краєвидом. Вілла також має супутникове телебачення, 2 повністю обладнані кухні, барбекю, кондиціонер, телефон, пральну машину, посудомийну машину, фен, сейф, стереомузику та приватну парковку.
Максімальне розіщення - 12 гостей
5 спалень,4 ванні кімнати
Приватний басейн
Пляж: 2 км

Вілла побудована на двох рівнях. Головний вхід знаходиться на верхньому рівні, який складається з освітленої сонцем вітальні/їдальні, кухні відкритого плану, ванної кімнати, спальні з двома односпальними ліжками та спальні з двоспальним ліжком. Спальня з двоспальним ліжком має антресолі з односпальним ліжком, гардеробну та ванну кімнату. Сходи ведуть на нижній поверх і другу вітальню/їдальню та іншу кухню відкритого планування. Крім того, на цьому поверсі є ще дві спальні з двома односпальними ліжками та ще одна спальня з двоспальним ліжком. Спальня з двоспальним ліжком має антресолі з односпальним ліжком, гардеробну та ванну кімнату. Сходи ведуть на нижній поверх і другу вітальню/їдальню та іншу кухню відкритого планування. 

Информация об отеле:

В комплекті
Прибирання вілли Прибирання басейну

Додатково становить 10,00 євро за ніч. Цей податок стягуватиметься з власника після прибуття та буде видана квитанція про оплату.

Максимальное количество гостей

12 осіб

Входит в стоимость:

розміщення на віллі

паркінг

wifi

Заезд/Отъезд:

Сheck - in - 15-00

Check - out - 11-00

 

 

Расположение