In the cart:
In the cart:
In the cart
EUR: 43.1600
PLN: 10.2764
USD: 41.1056

Villa Hlk_025

Sithonia, Греция
Description
Дополнительная информация

3 спальні 

2 ванни

Информация об отеле:

Відпочиньте з комфортом лише за 160 метрів від океану на цій віллі в Неос Мармарас; Це розкішне помешкання для відпочинку на півострові Халкідіки має все необхідне для комфортного відпочинку.

Eлегантний мезонет площею 80 кв.м. здається в оренду в Неос Мармарасі, має чудовий приватний сад і лише 160 метрів від моря. Автентичний грецький дизайн цієї комфортабельної нерухомості для відпочинку, робить цю віллу комфортним вибором для 7 гостей. Вілла оснащена кондиціонером і високошвидкісним Wi-Fi на всій території.

Ця грецька вілла має все необхідне. На першому поверсі є повністю обладнана кухня, де можна насолодитися сніданком на веранді з приголомшливим видом на сад. Також на першому поверсі вітальня, пральня та санвузол. На другому поверсі ви знайдете одну спальню з двоспальним ліжком та одну спальню з 2 односпальними ліжками, спільний балкон і ванну кімнату. На другому поверсі - диван, який розкладається в двоспальне ліжко.

У сусідньому Неос Мармарас знайдіть усе необхідне: магазини, банки, поштові відділення, медичні послуги та смачні автентичні таверни. Насолоджуйтеся водними видами спорту неподалік або відвідайте знаменитий курортний готель Grand Resort Porto Carras & Casino.

Максимальное количество гостей

7

Расположение

Пляж: 160 м

Интернет:

WiFi

Домашние животные:

Так

Location