In the cart:
In the cart:
In the cart
EUR: 43.2800
PLN: 10.3050
USD: 41.2199

Villa_LAB_30

Rabac, Хорватия
Description
Дополнительная информация

Відвідайте чудову віллу з басейном площею 36 м2 в Лабіні поблизу Рабаца в Істрії. Особняк з 4 спальнями ідеально підходить для 10 осіб. На віллі є дитячий майданчик, великий сад, літня кухня, їдальня на відкритому повітрі, кімната для розваг і гриль.
4-зіркова традиційна вілла розташована в центрі мальовничого села в районі Рабац, Істрія. Якщо у вас є діти, їм сподобається галявина з такими іграшками, як гойдалки та слизька гірка, настільний футбол і гамак.
Власність в околицях Рабаца простягається на 1500 м2. Складається з двох будівель, вілли 250 м2 і прилеглого невеликого будинку з літньою кухнею з мангалом, духовкою, плоским телевізором і туалетом. На горищі розважальна кімната з більярдом, настільним футболом, дартсом.
У вітальні є дивани, дві затишні кушетки та плоский телевізор. Кухня розташована в цьому ж приміщенні і має барну стійку та всю необхідну техніку для приготування смачних страв. У спальні на першому поверсі є двоспальне ліжко розміру "king-size" і чарівна окрема ванна кімната.
Сходи ведуть на перший поверх з трьома спальнями з двоспальними ліжками. У кожному номері є окрема ванна кімната та балкон, звідки відкривається прекрасний вид на затишні околиці Лабіна в околицях Рабаца.

Location