In the cart:
In the cart:
In the cart
EUR: 43.1600
PLN: 10.2764
USD: 41.1056

Villa_Pos_001

Kassandra, Греция
Description
Информация об отеле:

Це триповерховий будинок з видом на море та дивовижним та романтичним садом. Будинок розташований на схилі гори Посіді, тому з балкона другого поверху відкривається панорамний вид на море.

Ви можете насолоджуватися тихим і спокійним часом з родиною та друзями. Вілла має чудовий сад із квітучими квітами позаду, де ви можете насолоджуватися сімейним часом, готуючи вечерю на барбекю. Протягом дня ви можете насолоджуватися сніданком у мебльованому саду з ідеальною тінню або на веранді, де ви можете сидіти та дивитися на вид на море під час їжі.

Через дорогу, лише за кілька метрів від будинку, є стежка, яка веде до дивовижного пляжу з кришталево чистою водою. Шлях трохи складний і не дуже легкий, але він цілком вартий клопоту, оскільки пляж і море будуть вашою нагородою.

У районі Посіді є різноманітні пляжні бари, таверни та ресторани. Ви також можете насолодитися оглядом визначних пам'яток, таких як руїни стародавнього святилища, присвяченого богу Посейдону, і маяк на мисі Посіді, побудований у 1864 році. Ви не можете пропустити їх. Зробіть кілька фотографій маяка, єдиної будівлі на краю мису Посіді, поки чекаєте, поки дельфіни з’являться в морі!

Ця приголомшлива вілла з чудовими зручностями, видами на Середземне море та всіма домашніми зручностями має все необхідне для незабутнього відпочинку. Вілла зручно розташована неподалік від центру Кассандри, тому можна легко досліджувати місцевість, не відходячи занадто далеко від дому.

Якщо вказані вами дати недоступні, ви можете перевірити Possidi Villas I.

Location