In the cart:
In the cart:
In the cart
EUR: 43.2800
PLN: 10.3050
USD: 41.2199

Villa_PHK_80

Phuket, Таиланд
Description
Дополнительная информация

Відпочинок на Пхукеті – це насолода чарівним тайським сонцем, милування прекрасними пляжами та занурення у хайлайф. Вілла пропонує гостям можливість відчути саме це завдяки численним відкритим житловим зонам, найсучаснішим зручностям і дизайну інтер’єру, а також кілька пляжів за кілька хвилин від вашого входу. Усередині вілли три спальні з двоспальними ліжками, кожна з яких має прямий вихід у сад або терасу, а також розкішну вітальню та повністю обладнану кухню. Сад – це місце, де вілла справді сяє, пропонуючи затінену веранду з відкритою вітальнею та обіднім столом на свіжому повітрі, а також басейн, з якого можно насолоджуватися чудовим сонцем у прохолодних обіймах води. Нагорі э сонячна тераса, ідеальна для того, щоб прийняти сонячні ванни або насолодитися кількома хвилинами усамітнення, спостерігаючи за тропічними деревами, які колишуться під ароматним океанським бризом.
Вілла має три спальні, кожна з яких оформлена в розкішному сучасному стилі, з кремово-білою палітрою кольорів і абстрактним декором стін. Головний люкс особливо розкішний, у центрі якого встановлено двоспальне ліжко розміру "king-size" і настінний телевізор. Дві інші кімнати такі ж чарівні, з двоспальними ліжками розміру "queen-size" з м'якою постільною білизною та подушками.

Прекрасна приватна територія вілли пропонує чудовий відкритий простір, де можно насолодитися тайським сонцем, не покидаючи комфорту свого дому далеко від дому. Основний відкритий простір — це внутрішній дворик на першому поверсі, більшу частину якого займає затінена веранда. У саду також є освіжаючий глибокий басейн, щоб охолодитися після обідньої спеки. Другою відкритою зоною є тераса на першому поверсі, яка є найкращим місцем для прийняття сонячних ванн із видом на смарагдові верхівки тропічних дерев.

Location