In the cart:
In the cart:
In the cart
EUR: 43.2800
PLN: 10.3050
USD: 41.2199

Villa_PHK_90

Phuket, Таиланд
Description
Дополнительная информация

Прекрасна вілла, яка поєднує в собі найкращі тайські та балійські елементи дизайну, має чудово озеленену територію на відкритому повітрі, чудово обладнані житлові приміщення та зі смаком оформлені спальні. Загалом вілла складається з чотирьох спалень і найкраще підходить для подорожуючих груп із восьми осіб.

Чотири спальні вміщують вісім гостей на віллі. Теплі та затишні спальні мають дерев’яну підлогу, великі скляні розсувні двері, східні витвори мистецтва, двоспальні ліжка та окремі ванні кімнати. Простора головна спальня виділяється залитим сонцем балконом, просторою гардеробною та бездоганно мебльованою окремою ванною кімнатою з ванною та двома раковинами.

Ви захочете провести більшу частину свого перебування, гріючись під сонцем на відкритому комплексі вілли. Бірюзовий басейн обрамлений дерев’яним майданчиком, де ви знайдете ряд вигнутих шезлонгів, які дивляться на басейн. Пориньте в блискучі води басейну або позасмагайте на терасі, поки світить сонце, а коли настане вечір, вам захочеться затриматися біля басейну, попиваючи келихи улюблених соняшників.

Житлові приміщення вілли розташовані на двох поверхах: на першому поверсі ви знайдете зону загального користування та гостьові спальні, тоді як велика спальня займає весь верхній поверх. Пройдіть повз скляні розсувні двері, і ви побачите простору вітальню відкритого планування. Внутрішня вітальня затишна та зручна, з L-подібним диваном, прикрашеним різнокольоровими подушками, дерев’яним журнальним столиком, телевізором із плоским екраном та азійськими орнаментами. Він розширюється, включаючи восьмимісний обідній стіл під червоними підвісними лампами та відкриту кухню, обладнану гладкими чорно-білими шафами.

Location